Какво да облечеш на интервю за работа

Friday, June 26, 2015

Ако си търсиш работа и ходиш от интервю на интервю, трябва да знаеш, че облеклото е това, което създава първото впечатление. Изборът ти на дрехи ще бъде разгледан като един от индикаторите, показващи колко си сериозна. Затова е важно да избереш подходящото облекло, което в същото време да не отвлича внимание от личността ти.
Ако компанията, в която кандидатстваш за работа е консервативна, най-подходящ би бил тъмен костюм от две части. Съчетай го с блуза в светъл цвят или памучна риза. Забрави за презрамките или тениските под сакото.


Ако компанията е известна със своята непринудена работна среда, можеш да избереш по-небрежно облекло, но без да изглеждаш занемарена или твърде неглиже. Панталони, съчетани с шикозна блуза или пък пола и риза, комбинирани с елегантна жилетка, са добър избор.


Избери елегантни бижута без да прекаляваш. Огромните колиета и обеци, които са толкова актуални в момента, не са подходящи, тъй като отвличат вниманието от личността ти.


Средно високи, затворени обувки в неутрален цвят са класическият избор за интервю. Колкото и да се изкушаваш да обуеш онези нови убийствено високи неонови обувки, тук важи същото правилото както при бижутата - не прекалявай.

You Might Also Like

2 Comments

 1. Lovely picks!
  xo
  A
  http://greigemarket.com/

  ReplyDelete
 2. Pictures tell a thousand words!! Nice post

  www.nothingbutvelvet.com

  ReplyDelete