Тенденциите, които никога не трябва да се завръщат

Sunday, July 31, 2016

Всички знаем, че модата не е константна величина. Тя непрекъснато изменя своята форма, размери и цвят. Понякога се връща към стари и леко позабравени тенденции, за да им вдъхне нов живот и в повечето случаи сме щастливи от това завръщане. Има обаче трендове, за които гласуваме с две ръце да бъдат изтрити от модната история и никога, ама никога да не ги виждаме отново. Ето част от тях:

Свръх заострени обувки.
Бяха актуални, когато още бях ученичка и с един приятел им се смеехме, като ги наричахме "чушки". Всеки път когато видя жена с подобни обувки, очаквам да ми направи тъмно заклинание и да отлети с метлата си на място, където не се знае, що е то красиво и стилно.


Кецове с токове.
Подобни извращения на спортно-елегантния стил ме докарват до нервна криза. Кецовете са удобство, а обувките на висок ток са красив и елегантен аксесоар. Комбинирането на тези две неща ме обърква. С какво точно ще ги носите?


Дънки с много ниска талия.
Звезди като Кристина Агилера и Парис Хилтън гордо ги носеха в комбинация с къс топ. А покрай тях и половината момичета в училище. Задължително обути върху прашки, които предизвикателно се показват. Отвратително! Няма нищо толкова грозно и анти-секси, колкото това да ти се виждат гащите и половината дупе.  Потури.
Едно голямо, огромно НЕ за потурите. Не желая да ги срещам никъде и никога повече. Не разбирам защо уважаваща себе си жена би носила нещо, което прави тялото ѝ да прилича на безформен чувал. Ако притежавате подобни, умолявам ви да ги изгорите, изхвърлите или поне да ги върнете на MC Hammer.


Вафли.
Вафлите в косите силно наподобяващи разплетена дамаджана трябва да изчезнат завинаги. Не виждам смисъл в това косата да прилича на току що извадена от блендер перука. Искрено се надявам времето на тази прическа да е отминало и да я срещаме единствено в кошмарите си, където ѝ е мястото. 
В коментар можете да допълните списъка с още трендове, които не бива да съществуват.

You Might Also Like

1 Comments