LOVE yourself first

Friday, February 10, 2017


Другата седмица е Св.Валентин и няма как да не напиша нещо по темата за любовта. Първоначално исках да дам идеи за подаръци, но такива има достатъчно и навсякъде. Няма да ви разказвам за гаджето, което много обичам, нито пък за любимата ми котката, нито дори за любовта ми към вкусната храна. Днес искам да ви разкажа за трудния път към това да обичаш себе си.
Тези снимки бяха много важни за мен, затова благодаря на Quivo за красивото бельо. От много време ми се искаше да направя подобни фотоси, но все отлагах. Истината е, че дълго време страдах от комплекси си и не ми се искаше да се разголвам. Ужасно се срамувах от тялото си. Бях свикнала да чувам, че съм прекалено кльощава, че съм скелет и други подобни. Ходех само с широки дрехи, за да не личи, колко съм слаба и ми отне много време да се заобичам такава, каквато съм. Да, много съм далеч от съвършенството, не съм първа красавица и нямам перфектните мерки, но се харесвам такава и не бих променила нищо в себе си.
Затова днес искам да ви кажа: Момичета, обичайте себе си на първо място! Обичайте телата си, независимо дали сте пълни, слаби, високи или ниски! Обичайте се без значение дали ядете без да дебелеете или дебелеете без да ядете. И ако някой ви каже, че не сте красиви, просто му се изсмейте и му обърнете гръб, защото това не е вярно. Обичайте се така, както искате другите да ви обичат. Поглеждайте се сутрин в огледалото, рошави, сънени и без грим и си казвайте, че сте най-красивите. Поглезете се, подарете си сами хубав подарък. Вземете си нещо красиво и женствено, което ще ви накара да се почувствате секси в кожата си. За себе си избрах комплект горещо червено бельо, достойно за една захарна лисица. А какво бихте си подарили вие? Споделете в коментар.


Снимки: Wild Shooter


FACEBOOK    ||    INSTAGRAM    ||    BLOGLOVIN    ||    LOOKBOOK

You Might Also Like

0 Comments